Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Strategie en identiteit

Koers 2016 stelt de docent centraal. Identiteit krijgt vorm langs de lijn van goed onderwijs, een goed mens en goed leven.

Strategie en identiteit

Koers 2016, het strategisch beleidsplan van Ons Middelbaar Onderwijs, stelt de docent centraal. Met als doel: goed onderwijs voor de leerling. 

Leerlingen goed onderwijs bieden. Vanuit onze katholieke identiteit. Dat is ons kerndoel. Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs zet daarom in op het versterken van de beroepsontwikkeling van docenten. Wij bevorderen de ontwikkeling van de persoonlijke en professionele identiteit en stimuleren kennisdeling. Want voor goed onderwijs is de docent niet de enige, maar wel de meest bepalende factor.

Identiteit

In het document 'Zingeving en goed onderwijs' wordt de discussie over identiteit van drie basisbegrippen voorzien: goed onderwijs, een goed mens en goed leven. Lees hierover meer in het jaarverslag van 2013.

Downloads

  Koers 2016.pdf (189 KB)
  Koers 2016 incl werkprogramma.pdf (260 KB)
  Zingeving en goed onderwijs juni 2013.pdf (190 KB)