Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

OMO als werkgever

Wij willen leerlingen het beste onderwijs bieden. En dat willen we bereiken door een heel goede werkgever te zijn.

OMO als werkgever

Als je bij één van de OMO-scholen werkt, krijg en neem je verantwoordelijkheid voor het optimaal invullen of ondersteunen van het onderwijs aan onze leerlingen. Je reflecteert op eigen handelen en dat van je collega’s. Je wordt gestimuleerd om te werken aan je professionalisering en je inzetbaarheid. Dat kan door training en opleiding, maar ook door kennis te delen met collega’s van binnen en buiten de school. 

Als je werkt bij een OMO-school heb je geen baan voor het leven, maar een loopbaan. In een organisatie die uitgaat van vertrouwen, van samenwerking en van verbondenheid. Vanuit de gedachte: als je het beste uit jezelf haalt en plezier hebt in je werk, verrijk je daarmee het onderwijs aan de leerlingen.

Wij willen leerlingen het beste onderwijs bieden. Dan is het belangrijk om ook een goede werkgever zijn. Want leraren die zich gewaardeerd voelen geven het beste onderwijs. Hoe we dat doen? Met onze eigen ondernemings-cao bijvoorbeeld. Wij bieden onze medewerkers een uniek carrièreperspectief waarbij de talenten, wensen, ambities en omstandigheden van de werknemer centraal staan.

Wil jij ook werken bij een OMO-school of bij het bureau? Bekijk dan het overzicht bij vacatures.

 

Downloads

  CAO OMO 2014_2015.pdf (758 KB)
  Onderhandelaarsakkoord CAO OMO.pdf (135 KB)
  CAO OMO 2012-2013.pdf (616 KB)
  Rekentool Overgangsrecht OSR.xlsm (106 KB)

ProMotion

Website ProMotion

Het interne loopbaancentrum voor alle medewerkers van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Ga naar ProMotion