Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Diversiteit

Zoveel mensen, zoveel verschillen, zoveel talenten. Diversiteit levert een meerwaarde voor het realiseren van goed onderwijs.

Diversiteit

Zoveel mensen, zoveel verschillen, zoveel talenten. Juist in die verscheidenheid schuilt de kracht van diversiteit. Een divers samengesteld werknemersbestand levert, wanneer het goed wordt aangestuurd, betere en creatievere oplossingen, ideeën en inzichten. De organisatie kan zich flexibeler en makkelijker aanpassen aan veranderingen in bijvoorbeeld eisen die gesteld worden aan de functie en de werkomgeving (lees: o.a. leerlingen). Diversiteit zorgt daarnaast voor het behoud van talent, doordat er aandacht is voor de diversiteit aan behoeften. Een goede mix van talenten in de organisatie en de juiste persoon op de juiste plaats. Oftewel: ‘Mix & Match’ dat is de uitdaging!

We hebben in 2012 het Charter Talent naar de Top ondertekend om een stimulans te geven aan het diversiteitsbeleid. In juni 2013 is OMO aangewezen tot aansprekend voorbeeld door de Commissie Monitoring ‘Talent naar de top’. 

Collega's zijn actief in een kennisnetwerk diversiteit. Meer weten? Log in op de kennisnetwerksite diversiteit.

Downloads

  Startnotitie Charter Talent naar de Top.pdf (204 KB)
  diversiteitsbeleid.pdf (328 KB)

ProMotion

Website ProMotion

Het interne loopbaancentrum voor alle medewerkers van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Ga naar ProMotion