Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Script!

Script! brengt onderwijsonderzoek verder; onderzoek van docenten, van collega’s van hbo en universiteit.
In een breed toegankelijk medium.

Script!

Script! is een digitaal medium voor schoolgebonden onderzoek.

www.script-onderzoek.nl

Werkt mijn werk? Onderzoek biedt mogelijkheden om die vraag systematisch uit te werken. Script! maakt de resultaten van praktijkrelevant onderzoek bereikbaar en bespreekbaar. Er zijn drie vormen van Script: 

• Script! Publicaties: 
  voor artikelen van 2.000 woorden
• Script! Talk: 
  voor videopresentaties over schoolgebonden onderzoek
• Script! Thema publicaties:
  voor thematische studies

Script! stimuleert docenten tot onderzoek en kennisdeling vanuit het principe: van vakcollega’s voor vakcollega’s. Door nieuwe inzichten op te doen over het vak waarin je lesgeeft, of over je beroep, werk je aan je ontwikkeling en verrijk je uiteindelijk het onderwijs aan leerlingen. 

Vanuit het project Krachtig meesterschap is de eerste publicatie van Script verschenen: "Krachtig meesterschap - Een op leren gerichte werkomgeving voor leraren in de school"

Officiële lancering Script! 27 mei 2014
Script! is officieel gelanceerd op een feestelijke bijeenkomst op 27 mei in Theater De NWE Vorst. Tijdens deze bijeenkomst gaven zeven onderzoekers, docenten en wetenschappers, een presentatie over de highlights van hun onderzoek en hun persoonlijke ervaringen. Er kwamen zeer uiteenlopende onderwerpen aan bod: van onderzoek naar de bijdrage die games kunnen leveren in het rekenonderwijs in het vmbo tot de lessons learned uit de academische opleidingsscholen. De presentaties zijn opgenomen en worden in de komende weken als video (Script! Talks) op de website van Script! geplaatst.
 

 

Contact OMO

T: 013-5955500
E: omo@omo.nl

Postadres
Postbus 574
5000 AN Tilburg

Bezoekadres
Spoorlaan 171
5038 CB Tilburg