Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Er zijn 13 artikelen gevonden die voldoen aan uw selectie

Voorwoord

Er is veel bereikt: goede onderwijsresultaten, constante aandacht voor de mens en voor de kwaliteit van het onderwijs, grote stappen in de bevordering van de professionalisering van medewerkers en een gezonde financiële situatie.

Kerngegevens

Kerngegevens

Personeel in kerncijfers

De bijbehorende artikelen tonen de grafische weergave van een aantal personele kengetallen die betrekking hebben op het kalenderjaar 2014.

Grootte personeelsbestand

Het totale personeelsbestand van de scholen en het OMO-bureau in 2014 bedraagt 6.996 personeelsleden (circa 5.532 fte).

Leeftijdsverdeling personeelsbestand

De leeftijdsverdeling van alle personeelsleden van alle personeelscategorieën in 2014 werkzaam bij Ons Middelbaar Onderwijs.

Onderverdeling personeelsbestand

De verdeling van het personeelsbestand naar fulltime-parttime, soort dienstverband (vast-tijdelijk), en verhouding vrouw-man.

Verdeling functiecategorieën

De totale omvang van 5.532 werktijdfactor (fte) geeft, procentueel verdeeld over de diverse functiecategorieën.

Deelnemers OSR, BAPO, stagiaires, ouderschapsverlof

De omvang van deelnemers aan de OMO Seniorenregeling, Besluit Arbeidsparticipatie Onderwijs (BAPO), deelnemers aan de regeling ouderschapsverlof en het aantal LIO’ers / stagiaires in 2014.

ProMotion - ruimte voor loopbaanontwikkeling

ProMotion is het interne Loopbaancentrum voor alle medewerkers van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs. Medewerkers en leidinggevenden kunnen bij ProMotion terecht voor advies en ondersteuning op het gebied van loopbaanontwikkeling.

Script!

In 2014 hebben de academische opleidingsscholen van de vereniging een platform gelanceerd voor kennisdisseminatie van schoolgebonden onderzoek door docenten: www.script-onderzoek.nl .

pagina opties

Mijn OMO verslag (0)