Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
« Terug naar zoekresultaten

ProMotion - ruimte voor loopbaanontwikkeling

ProMotion is het interne Loopbaancentrum voor alle medewerkers van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs. Medewerkers en leidinggevenden kunnen bij ProMotion terecht voor advies en ondersteuning op het gebied van loopbaanontwikkeling. ProMotion biedt daartoe zowel individuele trajecten als ook groepsgerichte trainingen.

In 2014 hebben 155 medewerkers een individueel traject bij ProMotion doorlopen; een vergelijkbaar aantal met 2013. De verhouding tussen OP en OOP bij individuele trajecten is grofweg 7:3. In totaal 247 deelnemers hebben meegedaan aan de open inschrijving training. Er is een verschuiving opgetreden van open inschrijving trainingen naar trainingen op locatie en naar maatwerktrajecten. In totaal hebben 219 medewerkers gebruik gemaakt van het maatwerkaanbod van ProMotion.

Nieuw in 2014 waren de inloopspreekuren op de scholen. Hiervan hebben 7 scholen en 26 medewerkers gebruik gemaakt. Eveneens nieuw in 2014 was de ondersteuning van ProMotion bij diverse ontwikkelprogramma’s voor leiderschap. De 5e editie van de Loopbaan4daagse in november 2014 was wederom succesvol. Bijna 500 deelnemers hebben gedurende deze vier dagen deelgenomen aan workshops of deelgenomen aan meeloopactiviteiten.

Overall wordt de dienstverlening van ProMotion gemiddeld beoordeeld met een 8. Dit geldt zowel voor de individuele trajecten (trainingen en workshops), de maatwerktrajecten als voor de Loopbaan4daagse. In 2015 gaat ProMotion zich richten op verdere ontwikkeling en innovatie van het aanbod voor alle medewerkers.

Voor meer informatie over ProMotion zie:
www.promotion-loopbaanontwikkeling.nl

pagina opties

Mijn OMO verslag (0)