Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
« Terug naar zoekresultaten

Personeelsinformatiesysteem

De overeenkomst met de firma Raet voor het personeels- en salarissysteem eindigde op 31 december 2014. Om die reden is eind 2013 op basis van wet- en regelgeving een Europese aanbestedingsprocedure gestart. De aanbesteding betrof een personeelsinformatiesysteem met, naast de ‘basis personeelsregistratie’ en de salarisadministratie, diverse modules met HR functionaliteiten (medewerker ontwikkeling, verzuim en herstel, werving & selectie en tijd & verlofregistratie).

Na de gunning van de opdracht in juni 2014 is direct gestart met de implementatie van de basis personeelsregistratie en salarisadministratie. Daarbij was een juiste salarisbetaling in januari 2015 de hoogste prioriteit. Vanaf januari 2015 wordt in een tweede fase van de implementatie aandacht geschonken aan de verdere implementatie van de overige HRM-modules. De gehele procedure van aanbesteding en implementatie heeft in nauw overleg tussen P&O-medewerkers van het bureau OMO en de scholen plaatsgevonden (zie ook bij D.9.6).

pagina opties

Mijn OMO verslag (0)