Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Er zijn 24 artikelen gevonden die voldoen aan uw selectie

Voorwoord

Er is veel bereikt: goede onderwijsresultaten, constante aandacht voor de mens en voor de kwaliteit van het onderwijs, grote stappen in de bevordering van de professionalisering van medewerkers en een gezonde financiële situatie.

Kerngegevens

Kerngegevens

Functiemix

De afspraken rond de functiemix maken deel uit van het Convenant LeerKracht van Nederland (VO) van 1 juli 2008. Op basis van dit convenant wordt extra geïnvesteerd in de beloning van leraren en de aantrekkelijkheid van het beroep.

Inkoopstrategie OMO

Inkoop zorgt ervoor dat een organisatie kan beschikken over die producten en diensten die een antwoord vormen op de (inkoop)vraag, tegen aantrekkelijke condities en geringe risico’s.

Inkoopprojecten

In het voorjaar van 2014 heeft een Europese aanbesteding plaatsgevonden om te komen tot een nieuw contract voor het leerlingenadministratiesysteem . Door omstandigheden is de aanbesteding voor moment van gunning gestaakt.

Werkkostenregeling

Per 1 januari 2012 maakt Ons Middelbaar Onderwijs gebruik van de werkkostenregeling.

Personeelsinformatiesysteem

De overeenkomst met de firma Raet voor het personeels- en salarissysteem eindigde op 31 december 2014. Om die reden is eind 2013 op basis van wet- en regelgeving een Europese aanbestedingsprocedure gestart.

Digitalisering inkoopfacturen

In 2008 is een pilot gestart voor het scannen, herkennen, valideren en accorderen van alle inkoopfacturen (project: digitalisering inkoopfacturen) op het OMO bureau. In 2009 is deze pilot uitgebreid met de inkoopfacturen van vier schoollocaties.

OMO ICT-beleid

Het jaar 2014 stond in het teken van het uitwerken en opleveren van het OMO ICT-beleid 2014-2018.

pagina opties

Mijn OMO verslag (0)