Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
« Terug naar zoekresultaten

Odulphuslyceum

www.odulphus.nl

 

rector: Delianne Hoekstra

opleidingen: vwo, havo

locatie:

  • Tilburg

Het jaar 2014 was een goed jaar voor Odulphus. De resultaten van de eindexamens en de doorstroompercentages voor het vwo waren prima. Die van de havo lieten een (tijdelijke) dip zien. Het vwo mag de kwalificatie Topschool 2015 voeren.

Het aantal aanmeldingen steeg opnieuw en dat gold ook voor de tussentijdse instroom. Het aantal fte’s daalde verder en het ziekteverzuim daalde van 6.8 naar 3.6 %. De meldingsfrequentie bleef gelijk, namelijk 1.2 %.

 

Veel van de vorig jaar geformuleerde doelstellingen zijn gehaald.

De havo betrok in augustus een nieuw gebouw. Het onderwijs aldaar werd verder vormgegeven. Ook binnen het vwo werd aan verdere onderwijsontwikkeling gewerkt. Op het gebied van internationalisering zijn grote stappen gezet. Projecten als deelname aan een project in Singapore, uitwisselingen met Frankrijk, deelname aan het ELOS-netwerk, maar ook de voorbereidingen van uitwisselingen met Denemarken, China en India getuigen hiervan.

De bouwplannen kregen gedurende het schooljaar steeds meer vorm en inhoud. In januari 2014 werd daadwerkelijk gestart met de verbouwing van hoofdgebouw. Deze bouw werd in juli afgerond. De voorbereidingen voor het gebouw voor de havo-afdeling werden in gang gezet.

Het pre-gymnasium kende een deelname van maar liefst 160 leerlingen. De Open Dag telde een record aantal bezoekers.

pagina opties

Mijn OMO verslag (0)