Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
« Terug naar zoekresultaten

Mill-Hillcollege

www.mill-hillcollege.nl

 

rector: Carin Zandbergen

opleidingen: vwo, havo, mavo

locatie:

  • Goirle

Het Mill-Hillcollege is een school waarbinnen het draait om de ontwikkeling van leerlingen tot volwaardige deelnemers aan de maatschappij. Het Mill-Hillcollege bereidt de leerlingen voor op het vervolgonderwijs dat het beste bij het individu past. De ontwikkeling van kennis, vaardigheden én persoonskenmerken vormen daarbij de uitgangspunten. Het Mill-Hillcollege is ontstaan vanuit de kloosterorde van de ‘Fathers van Mill-Hill’ en heeft nog altijd de zorgzaamheid voor de Derde Wereld hoog in het vaandel staan.

Het jaar 2014 heeft voor het Mill-Hillcollege in het teken gestaan van twee belangrijke zaken:

  1. Het schoolplan ‘Leren Navigeren’

De implementatie van het schoolplan in het school- en leerproces is een feit. Zowel teams als faculteiten hebben dit jaar hun eigen speerpunten bepaald en zijn in verschillende werkgroepen daarmee aan de slag gegaan. Docenten maken gezamenlijk belangrijke keuzes over het onderwijsproces die bijdragen aan een hoog kwaliteitsniveau.

  1. De verbouwing van het schoolgebouw

Het Mill-Hillcollege is een groene en veilige school. Een grootschalige verbouwing heeft hieraan een impuls gegeven. Op 21 januari is de school heropend met een dooplied. De voortdurende verbetering van het schoolgebouw zet zich voort. In 2014 zijn de leerlingentoiletten gemoderniseerd en is de biologiegang verbouwd.

pagina opties

Mijn OMO verslag (0)