Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
« Terug naar zoekresultaten

Palladio

Het tweejaarlijkse Palladio Programma is een initiatief van een aantal rectoren en is bedoeld voor excellente docenten en, in 2014 voor het eerst, voor teamleiders van Nederlandse vo-scholen. Het betreft een multidisciplinair programma dat zich uitstrekt over een periode van zes maanden met als finale een negendaags verblijf in Venetië. In 2014 hebben een groep van 21 docenten en een groep van 20 teamleiders aan het Palladio programma deelgenomen. Het programma wordt deels georganiseerd en deels door de deelnemers zelf gemaakt.

Palladio 2014 is tot stand gekomen door samenwerking tussen vereniging Ons Middelbaar Onderwijs, VO Haaglanden, Tilburg University, Technische Universiteit Eindhoven (TU/e), Universiteit Utrecht (UU) en de Venice International University (VIU), Venetië, Italië. Voor meer informatie, zie www.palladiovo.eu.

pagina opties

Mijn OMO verslag (0)