Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
« Terug naar zoekresultaten

Vensters voor Verantwoording

Via Vensters voor Verantwoording wordt alle cijfermatige informatie over en in samenwerking met scholen in één systeem verzameld en brengt het in beeld hoe scholen presteren op 21 belangrijke indicatoren (examencijfers, onderwijstijd, tevredenheid, personeel, veiligheid etc.). Waar mogelijk worden resultaten vergeleken met het landelijk gemiddelde. Vensters helpt scholen zo inzicht te krijgen in hun eigen resultaten en hierover op goede wijze verantwoording af te leggen aan bijvoorbeeld leerlingen en ouders.

Door de gegevens van de indicatoren actueel te houden is feitelijke informatie van elke school als op sectorniveau beschikbaar. Verder dient de inhoud van Vensters VO als inhoudelijk gespreksonderwerp in de diverse geledingen.

In oktober 2014 is Vensters VO geheel vernieuwd, waarbij diverse indicatoren zijn veranderd en toegevoegd. Daarnaast is het onderdeel schoolkompas omgezet in scholenopdekaart.nl. Vanuit de vereniging is geparticipeerd in de werkgroep die onderzoek heeft gedaan naar noodzakelijke en gewenste veranderingen in Vensters voor Verantwoording.

pagina opties

Mijn OMO verslag (0)