Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

De scholen

Op zoek naar informatie over een OMO-school? Hier vind je per school het aanbod, het profiel, contactinformatie en een link naar de website van een school.

Tongerlo - Norbertuscollege

Vestigingsdirecteur: Marieke van den Hurk
http://www.norbertuscollege.nl

Het Norbertuscollege is een school met een havo- en vwo-opleiding. De vwo-opleiding heeft een vwo-plus-variant. De school bestaat meer dan 90 jaar, heeft een rijke traditie en wordt door de ruim 1.300 leerlingen gewaardeerd om de goede sfeer en de veilige leeromgeving. Naast aandacht voor een goede begeleiding van de leerling besteedt de school veel aandacht en energie aan de ontwikkeling en de kwaliteit van het onderwijs.


OMO scholengroep Tongerlo
Rector: Marijke Broodbakker
OMO scholengroep Tongerlo is een onderwijsinstelling voor praktijkonderwijs, vmbo met en zonder leerwegondersteuning, havo, atheneum en gymnasium. De scholengroep heeft ongeveer 3.850 leerlingen, verdeeld over drie deelscholen: het Da Vinci College, het Gertrudiscollege en het Norbertuscollege. OMO scholengroep Tongerlo biedt elke leerling een bij hem of haar passende opleiding.

Onze ambitie is actief, attractief en aandachtvol onderwijs te geven in een omgeving die veilig, verzorgd en veelzijdig is.