Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

De scholen

Op zoek naar informatie over een OMO-school? Hier vind je per school het aanbod, het profiel, contactinformatie en een link naar de website van een school.

Tongerlo - Gertrudiscollege

Collegedirecteur Marijke van der Meer
http://www.gertrudiscollege.nl

Het Gertrudiscollege in Roosendaal is een brede school met een vmbo-tgl (theoretisch gemengde leerweg / mavo), een havo, atheneum en gymnasium, gehuisvest op twee locaties: de Bovendonk en de Vincentiusstraat. Het onderwijs en vooral de kwaliteit ervan, staat regionaal en landelijk goed aangeschreven. 

Het Gertrudiscollege is een school waar leerlingen hun talenten tot ontwikkeling kunnen laten komen. Als je hoogbegaafd, topsporter of artistiek bijzonder bent, bieden wij altijd een onderwijsprogramma op maat aan met de daarbij behorende ontwikkelingsmogelijkheden.


OMO scholengroep Tongerlo
Rector: Marijke Broodbakker
OMO scholengroep Tongerlo is een onderwijsinstelling voor praktijkonderwijs, vmbo met en zonder leerwegondersteuning, havo, atheneum en gymnasium. De scholengroep heeft ongeveer 3.850 leerlingen, verdeeld over drie deelscholen: het Da Vinci College, het Gertrudiscollege en het Norbertuscollege. OMO scholengroep Tongerlo biedt elke leerling een bij hem of haar passende opleiding.

Onze ambitie is actief, attractief en aandachtvol onderwijs te geven in een omgeving die veilig, verzorgd en veelzijdig is.