Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

De scholen

Op zoek naar informatie over een OMO-school? Hier vind je per school het aanbod, het profiel, contactinformatie en een link naar de website van een school.

Tongerlo - Da Vinci College

Vestigingsdirecteur: Joseph Dekkers
http://www.davincicollege.nl

Het Da Vinci College is een school voor voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo) en praktijkonderwijs. Naast de pedagogische opdracht richt de school zich sterk op het verbinden van leren binnen en buiten de school. Leren door te doen krijgt vorm in de vakcolleges waar leerlingen vanaf het eerste leerjaar veel praktijklessen volgen. De locatie aan Bovendonk 111 biedt vmbo aan, aan de Norbartlaan 38 wordt praktijkonderwijs verzorgd.


OMO scholengroep Tongerlo
Rector: Marijke Broodbakker
OMO scholengroep Tongerlo is een onderwijsinstelling voor praktijkonderwijs, vmbo met en zonder leerwegondersteuning, havo, atheneum en gymnasium. De scholengroep heeft ongeveer 3.850 leerlingen, verdeeld over drie deelscholen: het Da Vinci College, het Gertrudiscollege en het Norbertuscollege. OMO scholengroep Tongerlo biedt elke leerling een bij hem of haar passende opleiding. 

Onze ambitie is actief, attractief en aandachtvol onderwijs te geven in een omgeving die veilig, verzorgd en veelzijdig is.