Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

De scholen

Op zoek naar informatie over een OMO-school? Hier vind je per school het aanbod, het profiel, contactinformatie en een link naar de website van een school.

Carolus Borromeus College

Vestigingsdirecteur: Dorien Pepping
http:www.carolus.nl

Het Carolus Borromeus College is een school voor gymnasium, atheneum, havo en mavo. De school heeft 1.100 leerlingen. 

De school profileert zich met een international business school op de havo, een gymnasium en een mavo-plus opleiding. De school heeft veel aandacht voor economie, versterkt talenonderwijs en internationalisering. Op de mavo is er specifiek aandacht voor 3D design.


OMO Scholengroep Helmond
Rector: Hans Schapenk
De OMO Scholengroep Helmond is een scholengemeenschap voor vmbo, mavo, havo, atheneum en gymnasium. De drie deelscholen tellen samen ongeveer 3.700 leerlingen. Onze scholengroep kenmerkt zich door een breed onderwijsaanbod op herkenbare locaties, waarin ruimte is voor de eigen cultuur. Kwaliteitsschool, onderscheidend, innovatie en talentontwikkeling zijn sleutelwoorden. De centrale regie maakt het mogelijk om iedere leerling van 12 tot 18 jaar de best mogelijke leerroute en een optimale begeleiding aan te bieden.

Deelscholen
• Carolus Borromeus College
• Dr.-Knippenbergcollege
• Vakcollege Helmond