Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

De scholen

Op zoek naar informatie over een OMO-school? Hier vind je per school het aanbod, het profiel, contactinformatie en een link naar de website van een school.

ZuidWestHoek College

Vestigingsdirecteur: Piet Antonissen
http://www.zuidwesthoekcollege.nl

Het ZuidWestHoek College biedt alle leerwegen: mavo, kader- en basisberoepsgericht (ook met leerwegondersteuning).Leerlingen krijgen volgens het concept ‘samenwerkend leren' een evenwichtig aanbod aan (beroepsgerichte) kennis en vaardigheden, ook gericht op hun vervolgopleiding.

De school staat goed bekend in de regio en combineert leerlinggericht werken en rijke ervaringen met onderwijsvernieuwingen. Het ZuidWestHoek College biedt als extra ook het Wieler-, Voetbal-, Dans- en recent ook het Paardrijcollege aan.OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.
Rector: Marcel van Loo
De OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. bestaat uit drie vestigingen: het Mollerlyceum Bergen op Zoom, het ZuidWestHoek College te Ossendrecht en 't Ravelijn in Steenbergen.

De scholengroep is een sterke onderwijsspeler in de regio en profileert zich als kansenschool. Het onderwijsaanbod bestaat uit breed vmbo, havo, atheneum en gymnasium. Kenmerkend zijn de kleinschaligheid van de organisatie en de kwaliteit van onderwijs en leerlingbegeleiding.

Alle 2.000 leerlingen binnen de OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. krijgen ‘onderwijs op maat‘.

Vestigingen
• Mollerlyceum Bergen op Zoom (Bergen op Zoom)
• ZuidWestHoek College (Ossendrecht)
• 't Ravelijn (Steenbergen)