Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

De scholen

Op zoek naar informatie over een OMO-school? Hier vind je per school het aanbod, het profiel, contactinformatie en een link naar de website van een school.

Mollerlyceum Bergen op Zoom

Vestigingsdirecteur: Frank Looijen
http://www.mollerlyceum.nl

Het Mollerlyceum Bergen op Zoom is een scholengemeenschap exclusief voor vwo (gymnasium en atheneum) en havo. Het Mollerlyceum heeft leerlingen uit westelijk Noord-Brabant en uit een deel van Zeeland. De school kent intussen een rijke geschiedenis van bijna 100 ontwikkelingsvolle jaren.

De school kenmerkt zich door een open en laagdrempelige sfeer. Het Mollerlyceum geldt als traditierijk met een duidelijke vernieuwingsdrift en behaalt zonder meer tevredenstellende resultaten.

Tot het Mollerlyceum behoort -op een aparte locatie in Bergen op Zoom- ook de ZoomMAVO, de enige categorale mavo-aanbieder in de regio.


OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.
Rector: Marcel van Loo

De OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. bestaat uit drie vestigingen: het Mollerlyceum Bergen op Zoom, het ZuidWestHoek College te Ossendrecht en 't Ravelijn in Steenbergen.

De scholengroep is een sterke onderwijsspeler in de regio en profileert zich als kansenschool. Het onderwijsaanbod bestaat uit breed vmbo, havo, atheneum en gymnasium. Kenmerkend zijn de kleinschaligheid van de organisatie en de kwaliteit van onderwijs en leerlingbegeleiding.

Alle 2.000 leerlingen binnen de OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. krijgen 'onderwijs op maat'.

Vestigingen
• Mollerlyceum Bergen op Zoom (Bergen op Zoom)
• ZuidWestHoek College (Ossendrecht)
• 't Ravelijn (Steenbergen)