Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

De scholen

Op zoek naar informatie over een OMO-school? Hier vind je per school het aanbod, het profiel, contactinformatie en een link naar de website van een school.

Zwijsen College Veghel

Rector: Anita O'Connor
http://www.zwijsencollege.nl

Het Zwijsen College Veghel is een scholengemeenschap voor havo, atheneum en gymnasium. Dagelijks bezoeken circa 1.700 leerlingen uit Veghel en omstreken onze school. Wij verzorgen eigentijds onderwijs in een prettige en vertrouwde sfeer, waarin we leerlingen uitdagen het beste uit zichzelf te halen.

Wij zien het als onze taak om voor onze leerlingen onderwijs te verzorgen waardoor ze leren zin en betekenis te geven aan de pluriforme wereld om hen heen. Daarom krijgen onze leerlingen aandacht en ruimte om op een authentieke wijze te kunnen leren.

Het Zwijsen College Veghel wil actief bijdragen aan de ontwikkeling van de talenten van onze leerlingen op een breed terrein. Voor ons is de school een ontmoetingsplaats, waarin het leggen van verbindingen een belangrijk uitgangspunt is. Ruimte en vertrouwen zijn hierbij onmisbare factoren zodat ieder individu in onze gemeenschap verantwoordelijkheid kan nemen voor zijn rol in het grote geheel van de school.