Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

De scholen

Op zoek naar informatie over een OMO-school? Hier vind je per school het aanbod, het profiel, contactinformatie en een link naar de website van een school.

Rodenborch-College

Rector: Marjo van IJzendoorn
http://www.rodenborch.nl

Het Rodenborch-College is een scholengemeenschap voor vmbo-t, havo en vwo (met Latijn) en vwo-plus. We spelen in op de persoonlijke kwaliteiten en interesses van elke leerling. Talentontwikkeling staat op het Rodenborch-College centraal. Dit realiseren wij door twee onderwijsconcepten aan te bieden: VIP-onderwijs (Vakkennis – Integratie – Persoonlijke ontwikkeling) en Jenaplan-onderwijs.

Het Rodenborch-College wil betekenisvol onderwijs geven, waarbij kennis en kunde samengaan. We willen dat de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen in alle opzichten tot volle wasdom komt. Het is onze taak de unieke talenten en de sterke punten van onze leerlingen te erkennen en te ontwikkelen. Leerling, leraren en begeleiders werken daarvoor nauw samen.

De school heeft veel aandacht voor sport, cultuur en internationalisering en is LOOT-school. Het Rodenborch-College kenmerkt zich verder door zijn kleinschaligheid en een veilig schoolklimaat.