Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

De scholen

Op zoek naar informatie over een OMO-school? Hier vind je per school het aanbod, het profiel, contactinformatie en een link naar de website van een school.

Mill-Hillcollege

Rector: Carin Zandbergen
http://www.mill-hillcollege.nl

Het Mill-Hillcollege is een scholengemeenschap voor mavo, havo, atheneum en gymnasium. De school heeft ongeveer 1.600 leerlingen uit Goirle, Tilburg en omliggende dorpen. 

Kenmerkend voor het Mill-Hillcollege is dat we ons als een leergemeenschap vanuit persoonlijke betrokkenheid, uitdaging en onderlinge steun inzetten voor de leerlingen. Het Mill-Hillcollege wil een school zijn waarin het draait om de ontwikkeling van leerlingen tot volwaardige deelnemers aan onze maatschappij. 

Het Mill-Hillcollege streeft naar een optimale voorbereiding op het vervolgonderwijs voor onze leerlingen dat het beste past bij de persoon en individuele talenten. Hierbij is naast de ontwikkeling van kennis en vaardigheden ook de persoonlijke ontwikkeling het uitgangspunt.