Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

De scholen

Op zoek naar informatie over een OMO-school? Hier vind je per school het aanbod, het profiel, contactinformatie en een link naar de website van een school.

Jeroen Bosch College

Rector: Lian Derks
http://www.jbc.nl

Het Jeroen Bosch College is een scholengemeenschap op katholieke grondslag voor gymnasium, atheneum, havo en vmbo-t (mavo). Daarnaast biedt de school technasium onderwijs aan voor vwo- en havo-leerlingen. Het leerlingenaantal bedraagt ongeveer 1.100. 

Het Jeroen Bosch College wil leerlingen steunen in de groei naar een eigen individualiteit. Iedere leerling heeft zijn eigen talenten. Wij vinden het belangrijk dat hij of zij die eigen talenten kan ontdekken en vervolgens ontwikkelen. Om dit mogelijk te maken hechten we veel waarde aan een warme omgeving, waar bevlogen en geëngageerde mensen samenkomen en werken.

Een educatieve ontmoetingsplek, dat is wat het Jeroen Bosch College wil zijn! Het is onze taak om iedere leerling zich maximaal te laten ontplooien.