Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

De scholen

Op zoek naar informatie over een OMO-school? Hier vind je per school het aanbod, het profiel, contactinformatie en een link naar de website van een school.

Fioretti College

Algemeen directeur: Ad Machielse
http://www.fioretticollege.nl

Het Fioretti College is een school voor mavo, vmbo en praktijkonderwijs in Veghel. De school telt ruim 1.600 leerlingen. Het is onze missie om samen met onze leerlingen elke dag te werken aan hun toekomst en daarmee de toekomst van onze samenleving.

Ons onderwijsmotto is: “Praktisch en persoonlijk''. De kernwaarden die daarbij horen zijn vertrouwen, verantwoordelijkheid en samenwerken.
Werkend vanuit deze kernwaarden zijn relatie, talent, ambitie en presteren naar vermogen belangrijke uitgangspunten. Op deze manier houden wij de kwaliteit van het onderwijs hoog en zijn wij steeds alert op verbeteringsmogelijkheden.

Werken op het Fioretti College is synoniem met samenwerken in een inspirerende, betrokken sfeer. Door de leerlingen volop mogelijkheden te bieden, hun talenten te laten ontdekken en te ontwikkelen, ontplooien zij zichzelf steeds verder. Zo bereiden zij zich optimaal voor op vervolgonderwijs of kwalificeren zij zich voor toetreding tot de arbeidsmarkt.
Ouders kunnen erop vertrouwen dat wij hun kinderen de best denkbare educatieve en pedagogische vorming bieden.