Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

De scholen

Op zoek naar informatie over een OMO-school? Hier vind je per school het aanbod, het profiel, contactinformatie en een link naar de website van een school.

Bossche Vakschool

Algemeen directeur: Edward de Gier
http://www.bosschevakschool.nl

De Bossche Vakschool richt zich op jongeren die - naast theorie - graag met praktijk bezig zijn. Wij bieden onderwijs aan binnen de volgende richtingen: Techniek, Zorg & Welzijn en Economie, waaronder Economie & Ondernemen en Horeca, Bakkerij en Recreatie vallen. Alle richtingen zijn zowel basis- als kaderberoepsgericht.

Voor de richtingen Techniek en Zorg & Welzijn in het Vakcollege-concept kan al vanaf klas 1 gekozen worden. Voor de overige richtingen kunnen leerlingen zich in de onderbouw breed oriënteren, om vervolgens in de bovenbouw een keuze te maken.
Het doel van de Bossche Vakschool is om leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op hun verdere loopbaan. We werken daarom intensief samen met het Koning Willem 1 College (mbo) en het bedrijfsleven in 's-Hertogenbosch. Op deze manier kunnen we een goede, doorlopende lijn realiseren voor leerlingen die een vervolgopleiding willen gaan volgen en gaan zij goed voorbereid hun toekomst tegemoet.


De Bossche Vakschool