Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

De scholen

Op zoek naar informatie over een OMO-school? Hier vind je per school het aanbod, het profiel, contactinformatie en een link naar de website van een school.

Rythovius College

Rector: Frans Claassens
http://www.rythoviuscollege.nl

Het Rythovius College is een school voor mavo, havo en vwo en telt ongeveer 1.300 leerlingen en 130 medewerkers. Onze school stelt de ontplooiing van leerlingen, medewerkers en de school in zijn geheel centraal. Hierbij staat kwaliteit voorop en schenken wij ruim aandacht aan creativiteit, zowel binnen de creatieve vakken als binnen het totale leerproces. In de school nemen leerlingen én medewerkers hun verantwoordelijkheid.

Het Rythovius College krijgt waardering voor zijn kleinschalig georganiseerde en veilige leef- en leeromgeving. Wij streven ernaar leerlingen en medewerkers het beste uit zichzelf te laten halen. Onze resultaten laten zien dat dat in hoge mate lukt. Wij doen dat door goed onderwijs aan te bieden en de mogelijkheden te scheppen om aanwezige specifieke talenten (verder) te ontwikkelen. Dit gebeurt onder meer op de terreinen science, talen, sport, kunst & cultuur en economie & ruimte.

Het motto van het Rythovius College is dan ook: “Accent op jouw talent”.